Kuinka kauan vastasyntyneen valokuvaus kestää?

Hei,

Melkein kaikki kysyvät kuinka kauan vastasyntyneen valokuvaus kestää?


Ja ymmärrän hyvin miksi tämä on tärkeää, kaikilla meillä on omat tehtävälistamme ja kova kiire saada kaikki päivän askareet tehtyä - ja pienen lapsen äidin lista on myös pitkä.

Tähän kysymykseen on hyvin vaikea vastata sillä jokainen vastasyntynyt vauva on omanlaisensa persoona jo ihan pienestä pitäen - joten ihan tarkkaa aikaa on vaikea sanoa mutta yleensä se kestää noin 2-4 tuntia.

Mutta jos teillä on muita suunnitelmia heti vauvakuvauksen jälkeen niin olisi hyvä kertoa niistä jo etukäteen niin voin sitten parhaani mukaan ottaa ne huomioon kuvausten edetessä.

Tosin kaikkein tärkeintä mielestäni on että molemmat vanhemmat ovat vastasyntyneen kuvauksissa hyvällä tuulella. Vaikka alta pari viikkoiset vauvat ovatkin vielä hyvin pieniä niin on mielenkiintoista nähdä miten tarkasti vastasyntynytkin aistii ja reagoi äidin tunteisiin. Eli jos äiti on huolissaan ja hermostunut niin se tarttuu herkästi myös vauvaan ja saa heidät helposti itkemään. Joten myös äideille tämän pitäisi olla kokemus josta voi nauttia, ja rentoutua taustalla kuvausten aikana - näin saadaan parhaiten nämä pienokaiset ikuistettua.

Eli jos olette jo varanneet vastasyntyneen valokuvauksen niin muistakaa ottaa iloinen mieli mukaanne - koko perhe :)))